Työpaikat

HAEMME LÄHITAKSI 89.lle kuljettajia päivä-, ilta ja
viikonloppuvuoroihin.

Haluatko itsenäisen työn, jossa tilanteet vaihtuvat jatkuvasti? Haemme joukkoomme itsenäiseen työhön soveltuvia henkilöitä. 

Olet asiakaslähtöinen ja haluat kehittyä kanssamme. Jos olet alan ammattilainen ja koet, että sinulla on meille opetettavaa, niin olet tervetullut ryhmäämme.
Olemme suomalainen perheyritys, joka toimii taksi- ja pikkubussi palveluyrityksenä. Yrityksemme on perustettu palvelemaan monimuotoisia asiakkaidemme henkilökuljetustarpeita.

Kalustonamme on 8-, 9 ja 16-paikkaiset pikkubussit.

LTX 89 on Mercedes-Benz Sprinter 8 hengen laadukas pikkubussi, joka on varustettu pyörätuolinostimella ja porraskiipijällä.

Päivävuoromme on 06.00 – 15.00, iltavuoro on 15.00 -24.00. Viikonloppuvuorot ja tuuraukset ovat sopimuksen mukaan.

Hakijoita edellytämme vähintään B-luokan ajokorttia. Taksinkuljettajan ajolupa ja Lähitaksin L2 atribuutti katsotaan eduksi. Vaativa asiakaskuntamme edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Mikäli tulet taksialan ulkopuolelta, niin järjestämme hyvän koulutuksen ja perehdytyksen.

Kiinnostaako menestyä kanssamme ? Soita Juhalle 040-75 75 777. Kerron mielelläni lisää palkkauksesta ja työpaikkoihin liittyvistä asioista.

Lisää tietoja työpaikoista saat ottamalla yhteyttä:

Juha Laurola

mukavakuljetus@gmail.com

+358 4075 757 77

 

Jäikö kysyttävää työpaikasta? Lähetä sähköpostiviesti kätevästi tästä!

1 + 14 =

Mukava-Kuljetus Oy

y-tunnus: 2892211-1